Inschrijving iMediate Cup gesloten

Twintig bedrijven uit de entertainmentindustrie gaan op zondag 27 mei op de velden van FC Hilversum strijden om de iMediate Cup. Titelverdediger Ziggo Sport is er dit jaar niet bij, maar dat betekent niet dat de cup voor het grijpen ligt. De nummers twee en drie van vorig jaar, Agents After All en V2 Records, doen namelijk wel weer mee. Zit je bij een van de deze twee teams in de poule? Maak dan je borst maar nat.

De wedstrijden worden gespeeld door twee teams van zeven spelers. De potjes duren 20 minuten en vinden plaats op een half veld. Het verleden heeft uitgewezen dat bankzitters de belangrijkste spelers kunnen zijn, dus zorg dat je selectie groot genoeg is (maximaal 15 spelers). Binnenkort wordt het wedstrijdschema gedeeld en ontvangen de deelnemers zoals gewoonlijk een programmaboekje.

Supporters, familie, kinderen en vrienden zijn natuurlijk welkom. Voor kinderen is er veel vermaak in de vorm van verrassingsactiviteiten, de kidscorner en een mega wipeout-baan. Het eten wordt zoals vanouds volledig verzorgd en in de derde helft vloeit het bier rijkelijk.

De iMediate Cup wordt dit jaar gesponsord door de volgende bedrijven: Wim Pel Productions (toernooisponsor), Sony Music (hotdogsponsor), OD Media (biersponsor), Just Media Group/ Just Games (kidssponsor), Universal Music (satésponsor), Digital Media Centre (hamburgersponsor), Cloud 9 Music/ Armada Music (pannenkoekensponsor) en Born4Jobs (veldsponsor).

We zijn nog op zoek naar een scheidsrechtersponsor. Geïnteresseerde bedrijven kunnen contact opnemen met Mitchel van der Heide via Mitchel.vanderHeide@imediate.nl.

De twintig deelnemende bedrijven aan de iMediate Cup

Agents After All
Buma/Stemra
Cloud 9 Music / Armada Music
iMediate
Just Media Group B.V.
Wim Pel Productions
MediaMarkt – Saturn Holding Nederland
Ampco Flashlight Group
RTFX Management
Warner Music Benelux

Universal Music
BMG Talpa Music
OD Media
Digital Media Centre
Noah’s Ark
Sony Music Entertainment
R&D Media Holding B.V.
V2 Records
Fox Sports
SoundAware