Ziggo Sport wint voor 2e keer op rij

Ziggo Sport heeft gisteren de 26e editie van de iMediate Cup gewonnen door in de finale SBS te verslaan. Media Markt Club eindigde als derde, Docdata viel met een vierde plaats net buiten het erepodium.

De finale had met de twee meest recente winnaars een attractief affiche. Ziggo Sport, toen nog onder de naam Sport1, won vorig jaar, en SBS zegevierde in 2014. In een spannende wedstrijd verdedigde Ziggo Sport de titel met succes en won met 3 – 1.

De Beste Supporters Award ging naar Wim Pel Productions en Warner Music ontving de Fairplay Award. Maud Simons van Docdata ging met de Mooiste Benen Award (V) naar huis, de Mooiste Benen Award (M) werd uitgereikt aan Alkan Coklu van Wim Pel Productions.

3e plaats: Milan

De iMediate Cup werd dit jaar gesponsord door Wim Pel Productions (Toernooisponsor), ODMedia (Biersponsor), docdata (Satésponsor), Promese (Hamburgersponsor), Universal Music (Hotdogsponsor), Armada & Cloud 9 Music (Pannenkoekensponsor), Paylogic (Scheidsrechtersponsor) en Born4Jobs (Zoete sponsor).

De goodiesponsors zijn Activision, Sony Music, Nintendo, Warner Bros. Interactive, V2 Records, Triple P Entertainment en Justmedia Group.

Foto’s en de totale eindstand zijn binnenkort te bekijken op de website.