Spelregels


Tijdens de iMediate Cup hanteren we de KNVB-spelregels. Maar omdat we niet allemaal over de balbehendigheid van Lionel Messi of de conditie van Daley Blind beschikken, hebben we een paar uitzonderingen geïntroduceerd. En een paar regels, om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

  • De teams bestaan uit 7 mannen/vrouwen
  • Een team moet voor minimaal uit 75% (ex-)werknemers en/of relaties/artiesten bestaan. Bij twijfel behoudt iMediate zich het recht voor om een team te diskwalificeren dat hier niet aan voldoet.
  • Als bij aanvang van de eerste wedstrijd een team niet compleet is, kun je bij de organisatie om een vervanger vragen. Voor aanvang van de wedstrijd moet je dit bij zowel de scheidsrechter als de tegenstander kenbaar maken. Als de betreffende tegenstander protest aantekent, moet de incomplete partij de wedstrijd met één speler minder spelen.
  • Een wedstrijd is reglementair verloren als het desbetreffende team 5 minuten te laat aanwezig is.
  • De wedstrijden duren 2 keer 10 minuten en worden gespeeld op een half veld.
  • De term ‘buitenspel’ staat buitenspel. Oftewel: de buitenspelregel hanteren we niet.
  • Een gele kaart blijft tijdens het hele toernooi staan. Als een speler tijdens het toernooi twee gele kaarten of één rode kaart bemachtigt, wordt hij of zij voor de rest van het toernooi gediskwalificeerd.
  • Als twee teams in dezelfde poule hetzelfde puntenaantal hebben, geeft het doelsaldo de doorslag. Mocht ook dat hetzelfde zijn, dan telt het onderlinge resultaat. Als beide regels niet opgaan, bepaalt een strafschoppenserie wie hoger eindigt.

Prijzen


Behalve trots en eeuwige roem zijn ook bij dit voetbaltoernooi bekers te winnen.

Finaleprijzen
De winnaar van de finale gaat naar huis met de felbegeerde iMediate Cup. De teams die op de 2de en 3de plaats eindigen, krijgen, omdat ze zo dichtbij waren, ook een beker voor het goede resultaat.
Troostprijzen
De teams die de top 3 niet hebben gehaald of niet eens in de buurt kwamen worden alsnog beloond met een troostbekertje.
Kids Cup
Ook de kinderen kunnen een prijs winnen tijdens de penalty shoot-out. Het kind dat de meeste goals scoort wint de Kids Cup.
Mooiste Benen Award
De vrouwelijke en mannelijke speler met de meest sexy benen gaat naar huis met die mooie prijs. Deze speler wordt uitgekozen door de medewerkers van iMediate.
Beste Supportersgroep Award
Een team zonder supporters is als een kroeg zonder bier. Speciaal voor de ‘achtste man’ is er de prijs voor de ‘Beste supporters groep’.
Fair Play Award
De Fair Play Award wordt uitgereikt aan het team dat zich het sportiefst gedraagt op en om de velden. Deze prijs is NIET automatisch voor het team dat op de laatste plaats eindigt.